Duurzaam, licht en comfortabel om in te wonen. Dat zijn de sociale huurwoningen die Woonbedrijf en ’thuis op Buurtschap te Veld neerzetten.

Huren op Buurtschap te Veld

Bijzonder & betaalbaar
Op Buurtschap te Veld komen zo’n 350 sociale huurwoningen, verspreid in groepjes over de buurt. Ze worden verhuurd door de woningcorporaties Woonbedrijf en ’thuis, initiatiefnemers van Buurtschap te Veld.

De woningen
Gestapeld, geschakeld of alleenstaand. Woningen voor gezinnen en voor alleenstaanden. Er komen sociale huurwoningen in soorten en maten. Allemaal zijn ze duurzaam, gemaakt van natuurlijke materialen en comfortabel om in te wonen.

Voor wie?
Wonen op Buurtschap te Veld is anders dan wonen in andere wijken. Zo heb je een eigen terrasje of veranda, maar dat is open naar het (vele) gezamenlijke groen. Eventuele auto’s staan een stukje verderop. Met je buren bepaal je je hoe de collectieve buitenruimte eruit ziet en hoe je wilt samen leven.

Als dat je aanspreekt, is Buurtschap te Veld misschien wel iets voor jou!

Volgende fase 49 woningen in kamer Achterbosch

Voor ieder wat wils...

49 woningen in totaal
De eerste 40 woningen van Woonbedrijf zijn begin 2022 opgeleverd (kamer Kwartier). De volgende 49 woningen in kamer Achterbosch gaan we medio september opleveren.

Het gaat om 3 woningtypes:

> 16 woningen met 3 slaapkamers (65 m2)
> 16 woningen met 2 slaapkamers (59 m2)
> 17 appartementen met 2 slaapkamers (2 verdiepingen) (65 m2)

*

wonen in ’t groen
zonder je blauw te betalen