Duurzaam, licht en comfortabel om in te wonen. Dat zijn de sociale huurwoningen die Woonbedrijf en ’thuis op Buurtschap te Veld neerzetten.

Huren op Buurtschap te Veld

Bijzonder & betaalbaar
Op Buurtschap te Veld komen zo’n 350 sociale huurwoningen, verspreid in groepjes over de buurt. Ze worden verhuurd door de woningcorporaties Woonbedrijf en ’thuis, initiatiefnemers van Buurtschap te Veld.

De woningen
Gestapeld, geschakeld of alleenstaand. Woningen voor gezinnen en voor alleenstaanden. Er komen sociale huurwoningen in soorten en maten. Allemaal zijn ze duurzaam, gemaakt van natuurlijke materialen en comfortabel om in te wonen.

Voor wie?
Wonen op Buurtschap te Veld is anders dan wonen in andere wijken. Zo heb je een eigen terrasje of veranda, maar dat is open naar het (vele) gezamenlijke groen. Eventuele auto’s staan een stukje verderop. Met je buren bepaal je je hoe de collectieve buitenruimte eruit ziet en hoe je wilt samen leven.

Als dat je aanspreekt, is Buurtschap te Veld misschien wel iets voor jou!

Inschrijving
eerste 40 woningen
afgerond

Eerste woningen...

Gezinswoningen
De inschrijving voor de eerste 40 woningen is afgerond. Deze eengezinswoningen worden door Woonbedrijf verhuurd en staan in een van de meest westelijke kamers.

Het gaat om woningen met twee slaapkamers en woningen met drie slaapkamers. De eerste van deze woningen zullen begin 2022 worden opgeleverd.

*

wonen in ’t groen
zonder je blauw te betalen