Duurzaam, licht en comfortabel om in te wonen. Dat zijn de sociale huurwoningen die Woonbedrijf en ’thuis op Buurtschap te Veld neerzetten.

Huren op Buurtschap te Veld

Bijzonder & betaalbaar
Op Buurtschap te Veld komen zo’n 350 sociale huurwoningen, verspreid in groepjes over de buurt. Ze worden verhuurd door de woningcorporaties Woonbedrijf en ’thuis, initiatiefnemers van Buurtschap te Veld.

De woningen
Gestapeld, geschakeld of alleenstaand. Woningen voor gezinnen en voor alleenstaanden. Er komen sociale huurwoningen in soorten en maten. Allemaal zijn ze duurzaam, gemaakt van natuurlijke materialen en comfortabel om in te wonen.

Voor wie?
Wonen op Buurtschap te Veld is anders dan wonen in andere wijken. Zo heb je een eigen terrasje of veranda, maar dat is open naar het (vele) gezamenlijke groen. Eventuele auto’s staan een stukje verderop. Met je buren bepaal je je hoe de collectieve buitenruimte eruit ziet en hoe je wilt samen leven.

Als dat je aanspreekt, is Buurtschap te Veld misschien wel iets voor jou!

Voor ieder wat wils

'thuis realiseert 100 woningen in Te Veld

Nadat al eerder Woonbedrijf bijna 100 woningen opleverde in Buurtschap Te Veld is het nu de beurt aan Woonstichting ’thuis. Van de, in totaal 350 sociale huurwoningen die gebouwd worden in het Buurtschap, neemt ook ’thuis er ongeveer 100 voor haar rekening. Deze 100 woningen realiseert ’thuis in 4 verschillende kamers in Te Veld.

Alle kamers zijn groen en autovrij. Elke kamer heeft een eigen naam, een eigen type woningen en een eigen gemeenschap. Alle woningen zijn energiezuinig en hebben zonnepanelen. Koken doe je elektrisch want de woning is gasloos. De appartementen hebben allemaal vloerverwarming. De woningen hebben beneden vloerverwarming, de verdieping wordt verwarmd met convectoren. Woningen hebben op de verdieping 2 slaapkamers. De appartementen hebben 1 óf 2 slaapkamers.

 

Begin juni, leverde Woonstichting ’thuis in kamer I, Eikberg 7 appartementen en 14 woningen op.

Wil je meer weten over de woningen van ’thuis in Buurtschap Te Veld? Kijk dan op de projectpagina van Te Veld op de website van ’thuis.

*

wonen in ’t groen
zonder je blauw te betalen