Een zelfgebouwde, compacte en duurzame woning? Een Tiny House? Daarvoor is ruimte in Buurtschap te Veld. Er zijn nog enkele van de 100 plekken vrij!

bouw het
lekker zelf

Eigenzinnige woningbouwers maken de buurt

Wat?
Binnen Buurtschap te Veld is er ruimte voor mensen die hun eigen woning willen bouwen of er eentje neer willen zetten. Denk hierbij aan natuurlijke en hergebruikte materialen, inventieve oplossingen en een kleine footprint.

Bewoners hebben oog voor de omgeving en helpen de buren graag een handje. Welke leeftijd ze hebben of hoe de samenstelling van het huishouden eruit ziet, maakt niks uit.

Interesse?
Er zijn nog enkele van de 100 plekken vrij. Heb jij interesse om met jouw droomhuis op Buurtschap te Veld te komen wonen? Meld je dan voor de wachtlijst van Minitopia. Kijk vooral ook op de website van Minitopia.

zet je woning
hier maar neer

Minitopia
Het hele proces wordt begeleid door Minitopia. Ze hebben ervaring met het creëren van innovatieve en duurzame woonlocaties en woonvormen op verschillende plekken in Nederland. Door samen te verbeelden hoe de vormgeving van woningen en woongebieden flexibeler kan, bouwen ze aan een circulaire toekomst.

Meer informatie vind je hun website:  minitopia.eu/buurtschapteveld

*

big dreams
are made of
Tiny Houses