Hoe ziet de stad van morgen eruit? Dat onderzoeken we in het Living LAB 040. Dat is pas avontuurlijk wonen!

 

Wonen in een living lab

Stad van morgen
Living LAB 040 landt in drie kamers van het Buurtschap te Veld. Hier ontdekken we samen hoe de stad van morgen eruit kan zien. Een stad die aantrekkelijk is om te wonen en waar het welzijn van de inwoners centraal staat. Die wendbaar is en efficiënt georganiseerd. En waar iedereen zijn verantwoording neemt en bewust omgaat met elkaar en de aarde.

Altijd in ontwikkeling
Living LAB 040 gaat dus op zoek naar manieren van betaalbaar, fijn en duurzaam wonen in een verdichte stad. We gaan hier samen werken aan baanbrekende innovaties die fijn wonen mogelijk maken. Vernieuwende woonconcepten die gaandeweg worden aangepast, verbeterd of vervangen.

Wonen
In het Living LAB 040 worden 119 ontdekwoningen gerealiseerd. Bewoners kunnen meedenken en mee-experimenteren. Samen met gelijkgestemden ontdek en ontwerp je mee aan jouw stad van morgen.

De ontwikkeling van Living LAB 040 gaat in fases. Na de zomer gaat het al van start en snel daarna kunnen de eerste bewoners een huis betrekken. Hoe het wonen in Living LAB 040 er uiteindelijk uit komt te zien? Dat is nog niet bekend. Dat is ook het leuke! Bewoners gaan dat samen met ons ontdekken.

Meer informatie?

Ga naar de website: livinglab040.com

 

*

laten we het
gewoon anders doen