Langlaar

44bouw reeds gestart

Woningen van Natuurlijk te Veld
In deze kamer komen 23 eengezinswoningen verdeeld in 14 hoekwoningen en 9 tussenwoningen en een appartementengebouw van drie woonlagen met 11 3-kamer appartementen van 64 m2. Alle woningen binnen kamer Langlaar vallen onder Natuurlijk te Veld.

Eengezinswoningen 2-laags  (hoek en tussen)

Deze eengezinswoningen hebben een oppervlakte van 80 m2. Op de begane grond kom je de woning binnen via de hal. In de hal is het toilet, de meterkast, de technische ruimte en de trapopgang naar de eerste verdieping. Via de hal kom je in de woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping zijn 2 ruime slaapkamers en de badkamer.

Eengezinswoningen 2-laags (hoek)

Deze eengezinswoningen hebben een oppervlakte van 87 m2. Op de begane grond kom je de woning binnen via de hal. In de hal is het toilet, de meterkast, de technische ruimte en de trapopgang naar de eerste verdieping. Via de hal kom je in de woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping zijn 2 ruime slaapkamers en de badkamer.

Eengezinswoningen 3-laags (hoek en tussen)

De  eengezinswoningen hebben een oppervlakte van 119 m2. Op de begane grond kom je de woning binnen via de hal. In de hal is het toilet, de meterkast, de technische ruimte en de trapopgang naar de eerste verdieping. Via de hal kom je in de woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping zijn 2 ruime slaapkamers en de badkamer. De 2e verdieping is een volwaardige verdieping met 2 slaapkamers en een ruimte overloop.

11 appartementen

De 11 appartementen liggen op de begane grond, 1e, 2e verdieping en 3e verdieping van het gebouw. Ze hebben allemaal een oppervlakte van 64 m2. De hal van het appartement geeft toegang tot twee slaapkamers, de badkamer, een apart toilet, meterkast en berging. Uiteraard ga je ook via de gang naar de woonkamer en open keuken. Vanuit de woonkamer is het balkon te bereiken.

 

Verschillende manieren om je aan te melden