Info-avonden Living LAB 040

#activiteiten #Living LAB 040 < Terug naar overzicht

Wil jij wonen in een avontuurlijke omgeving? In Living LAB 040 ontdekken en onderzoeken we de stad van morgen. Op 19 oktober en op 2, 8 en 9 november zijn er informatieavonden voor wie geïnteresseerd is hier te wonen.

Living LAB 040 is een proeftuin in Buurtschap te Veld. Hier is ruimte voor 119 ontdekwoningen waarvan de woningen van de eerste fase begin 2022 worden opgeleverd. “Wonen in Living LAB 040 is één groot avontuur”, vertelt Monique Donker, een van de initiatiefnemers. “Want hoe het wonen er hier precies uit komt te zien, dat weten we nog niet. Dat willen we samen met onder meer de toekomstige bewoners ontdekken.” In deze proeftuin gaat het om de vraag hoe we in de stad betaalbaar, duurzaam, sociaal, gezond én fijn kunnen wonen. “De antwoorden vinden we door te gaan doen en echt uit te proberen.”

Informatieavond
Wie geïnteresseerd is om in het LAB te gaan wonen, is van harte welkom op een van de informatieavonden. Deze zijn op 19 oktober, 2, 8 en 9 november. Hier vertelt Living LAB 040 alles over het initiatief, het wonen in het Living LAB 040 en de plannen die op tafel liggen. Ook worden de potentiële bewoners uitgenodigd om te sparren over hoe de proeftuin er uit komt te zien. Aanmelden voor een van deze interactieve bijeenkomsten kan via deze link.

Doelgroep
Er is geen standaard ‘profiel’ voor de toekomstige bewoners. Jong oud, alleenstaand, gezinnen, studenten, zorgbehoevenden; iedereen, die open staat voor wonen in een proeftuin die een dynamische woonomgeving met zich meebrengt, is welkom, benadrukt Donker. Living LAB 040 draait om het verbinden van mensen, het bedenken van oplossingen en het experiment aangaan. Daarbij werken bedrijven, gemeente en kennisinstellingen samen en is er een actieve rol voor  de (toekomstige) bewoners.

Meer info?
Neem een kijkje op de website van Living LAB 040.
Klik hier om je gratis ticket voor een van de informatieavonden te reserveren.