Info-avond voor nieuwe zelfbouwers en Tiny Houses

#activiteiten #minitopia #tiny houses #zelfbouwers < Terug naar overzicht

Ben jij geïnteresseerd in een plek voor een zelfgebouwde microwoning of Tiny House op Buurtschap te Veld? Ben er dan bij tijdens de online info-avond op 16 september.

Binnen Buurtschap te Veld is ruimte voor in totaal 100 avontuurlijke, compacte woningen. In de eerste fase zijn 60 plekken vergeven. Op dit moment loopt de inschrijving voor de tweede fase, waarin 40 plekken te huur worden aangeboden. Wil jij graag wonen op Buurtschap te Veld met een zelfgebouwde microwoning of Tiny House? Schrijf je dan nu in met een plan voor een originele woning die zoveel mogelijk met natuurlijke materialen en duurzame toepassingen wordt gebouwd. De deadline voor inschrijven is 1 oktober.

16 september info-avond
Op de website van Minitopia vind je meer informatie over waar je inschrijving aan moet voldoen, het traject en de kosten.
Op 16 september organiseren we een online info-avond waar we onze plannen voor Buurtschap te Veld nog eens toelichten en je al je vragen kunt stellen. Je kunt via deze link een gratis ticket reserveren.

Weet je al genoeg?
Dan vind je hier het inschrijfformulier.

(beelden: Minitopia Poeldonk, door Henny van Belkom)